DESPRE NOI 2018-01-17T20:19:59+00:00

Avanta Furniture

TRADITIE

Avanta Furniture & Manufacture este o marcă pentru cei interesati de calitate, design, artă, stil si rafinament. Compania are o bogată experientă in satisfacerea exigentelor celor mai sofisticati clienti, activand pană in prezent cu succes in Republica Moldova din anul 1992 iar din anul 2017 si in Romania.

The best furniture

DIFERENTA INSPIRA

Avanta Furniture & Manufacture se numară printre producatorii de mobilă cu traditie, sustinută de tehnologie modernă si profesionalism in prelucrarea lemnului. Flexibilitatea tehnologică si puterea de organizare a productiei conferă posibilitatea de a produce pentru clientii nostrii atat serii mari cat si mici de mobilier rezidential si profesional. Oferta noastră acoperă o paletă larga de produse, incepand cu mobila pentru dormitoare, holuri, birouri, bucatarii, mobilier living, in diferite complexitati si stiluri care sa acopere gusturile tuturor clientilor.

Custom made

REZULTATE

Vă oferim servicii complete pentru proiectele dumneavoastră: de la măsurători la fața locului până la montaj si soluții profesionale de design interior pentru restaurante, cafenele și baruri, recepţii si birouri.

Avanta Furniture a proiectat și amenajat cu succes atât locaţii rezidenţiale cât şi interioarele unor renumite hoteluri şi restaurante internaționale si locale.

Avanta Furniture oferă clienţilor săi un serviciu complex de proiectare care aduce detalii frumoase, decorațiuni elegante si cele mai bune soluții interioare pentru interioare de lux publice și private.