AVANTA Furniture

TRADIȚIE

AVANTA Furniture & Manufacture este o marcă pentru cei interesati de calitate, design, artă, stil si rafinament. Compania are o bogată experientă în satisfacerea exigențelor celor mai sofisticați clienti, activand până în prezent cu succes în Republica Moldova din anul 1992 iar din anul 2017 și în România.

The best furniture

DIFERENȚA INSPIRĂ

AVANTA Furniture & Manufacture se numară printre producătorii de mobilă cu tradiție, susținută de tehnologie modernă și profesionalism în prelucrarea lemnului. Flexibilitatea tehnologică și puterea de organizare a producției conferă posibilitatea de a produce pentru clienții noștrii atât serii mari cât și mici de mobilier rezidențial și profesional. Oferta noastră acoperă o paletă larga de produse, începand cu mobila pentru dormitoare, holuri, birouri, bucătării, mobilier living, în diferite complexitați și stiluri care sa acopere gusturile tuturor clienților.

Custom made

REZULTATE

Vă oferim servicii complete pentru proiectele dumneavoastră: de la măsurători la fața locului până la montaj si soluții profesionale de design interior pentru locuințe, restaurante, cafenele și baruri, hoteluri, recepţii si birouri.

Avanta Furniture a proiectat și amenajat cu succes atât locaţii rezidenţiale cât şi interioarele unor renumite hoteluri şi restaurante internaționale si locale.

AVANTA Furniture oferă clienţilor săi un serviciu complex de proiectare care aduce detalii frumoase, decorațiuni elegante si cele mai bune soluții interioare pentru interioare de lux publice și private.