Interior Design 2018-01-08T14:13:26+00:00

Complet echipata.

VILE.

Avanta Furniture oferă un serviciu complet pentru proiecte la cheie de vile private: de la măsurători la fața locului până la instalații la chee.

Sub un control strâns al managerilor de proiect, inginerilor, designerilor și arhitecților calificati, vila va deveni reală. Nu ezita nici măcar un minut: îți poți încredința cele mai multe cereri și proiecte specifice echipei Avanta Furniture.

Anturaj Diferit.

HOTELE.

Avada Furniture a proiectat și amenajat cu succes interioarele celor mai renumite hoteluri internaționale si locale. Avem capacitatea necesara la chee pentru toate tipurile de spatii, loby, camere etc.

Simte Aroma.

RESTAURANTE.

Un interior al unui restaurant trebuie să fie la fel de delicios ca cea mai bună rețetă a bucătarului.

Avanta Furniture oferă un serviciu de design interior la 360 ​​de grade pentru industria restaurantelor. Soluții profesionale de design interior pentru restaurante, cafenele și baruri, care la randul lor sunt admirate de clienti.

Completea-za.

Apartamente de Lux.

Avanta Furniture oferă un serviciu complex de proiectare care aduce toate decoratiile si mobilierele interioare într-un singur proiect complet.

Casa de Lux.

REZIDENTE.

Când schițele vin din stiloul designerilor noștri și se realizează în proiectele rezidențiale personalizate, este o mare plăcere să vedem visele clienților noștri!

Biroul tau.

EXECUTIVE

Interioare de lux pentru birouri publice și private.

Detalii frumoase, decorațiuni elegante … Cele mai bune soluții interioare pentru biroul dvs. personalizat.