Cum Producem

SELECTAREA LEMNULUI

Procesul de producţie începe cu selecţia materialului. Producţia de mobilier de la AVANTA Furniture & Manufacture implică o selecţie atentă a lemnului de înaltă calitate şi o prelucrare precisă.

Numai esenţele preţioase de lemn sunt folosite în producţie: cireş, nuc, stejar şi frasin, de asemenea, pentru marchetare şi furnir sunt folosite materiale exclusiv selectate: nuc, frasân sau mahon, care fac suprafaţa mobilierului elegant şi rafinat.

Artizanii noştri selectează cele mai bune esenţe ale lemnului pentru a crea mobilierul care să satisfacă vederea şi atingerea şi să sfideze anii. Este abilitatea de a vedea în interiorul a ceea ce este înca materie primă obiectul care va prinde viaţă.

Prinde Contur

SCULPTURĂ ÎN LEMN

În stadiul următor, meşterii noştri cu experienţa pregatesc obiectele de mobilier brute pentru a fi sculptate manual. Acest proces de prelucrare a lemnului este realizat în întregime manual cu ajutorul uneltelor specializate.

Diferitele instrumente pentru lemn, de toate formele şi mărimile în mânile specialiştilor creeaza modele florale, rotiri şi jocuri geometrice deosebite. Astfel lemnul pare sa pulseze spre o noua viaţă care înfloreşte în aspecte unice.

Manual

DESEN

La urmatoarea etapă a decorării mobilierului de la AVANTA Furniture artiştii noştri, pictează manual imaginile clasice tradiţionale şi geometriile moderne care se regăsesc în mobilierul mult visat.

Vopsire

FINISARE

Piesele de mobilier din lemn sunt trecute la atelierul de vopsire. Lacurile şi vopselele pe care le folosim, provin de la cei mai buni producători. Colorarea şi finisarea compoziţiilor de mobilier se face cu difuzoare speciale prin pulverizare, conform eşantionului ales de client. Mobilierul finisat continuă până la etapa de uscare.