Complet echipata

VILE

Avanta Furniture oferă un serviciu complet pentru proiecte la cheie de vile private: de la măsurători la fața locului până la instalații la chee.

Sub un control strâns al managerilor de proiect, inginerilor, designerilor și arhitecților calificați, vila va deveni reală. Nu ezita nici măcar un minut: îți poți încredința cele mai multe cereri și proiecte specifice echipei AVANTA Furniture.

Anturaj Diferit

HOTELURI

AVANTA Furniture a proiectat și amenajat cu succes interioarele celor mai renumite hoteluri internaționale si locale. Avem capacitatea necesara la cheie pentru toate tipurile de spații, loby, camere etc.

Simte Aroma

RESTAURANTE

Un interior al unui restaurant trebuie să fie la fel de delicios ca cea mai bună rețetă a bucătarului.

AVANTA Furniture oferă un serviciu de design interior la 360 ​​de grade pentru industria restaurantelor. Soluții profesionale de design interior pentru restaurante, cafenele și baruri, care la rândul lor sunt admirate de clienți.

Completea-ză

Apartamente de Lux

AVANTA Furniture oferă un serviciu complex de proiectare care aduce toate decorațiile si mobilierele interioare într-un singur proiect complet.

Casa de Lux

REZIDENȚE

Când schițele vin din stiloul designerilor noștri și se realizează în proiectele rezidențiale personalizate, este o mare plăcere să vedem visele clienților noștri realizate!

Biroul tău

EXECUTIVE

Interioare de lux pentru birouri publice și private.

Detalii frumoase, decorațiuni elegante … Cele mai bune soluții interioare pentru biroul dumneavoastră personalizat.